Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/maerkesag.dk/andreasboesen.dk/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/maerkesag.dk/andreasboesen.dk/wp-includes/pomo/translations.php on line 208

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/maerkesag.dk/andreasboesen.dk/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Om mig - Andreas Boesen – byrådskandidat (S) i Horsens

Om mig

Om mig

Jeg brænder for Horsens. Horsens er en fantastik kommune i rivende udvikling, og jeg genopstiller for at være med til at trække kommunen i en solidarisk, grøn og kulturel retning.

Jeg er født et par kilometer udenfor Hatting, hvor jeg trådte mine barnesko, indtil jeg som 10 årig flyttede med mine forældre indtil storbyen Horsens. Jeg har gået på Horsens Statsskole og efter min studentertid, havde jeg fire dannelsesår, inden jeg startede på universitet. Disse 4 år har givet mig en bred erfaring, da jeg nåede både at arbejde i Bilka, på Nissens Kølerfabrik, i en børnehave og som lærervikar. Derudover var jeg 7 måneder i Australien og værnepligtig som brandmand.

I 2009 blev jeg som 22-årig valgt til Horsens Byråd første gang. Jeg havde ikke set mig selv som byrådsmedlem, før jeg et lille år før valget blev spurgt, om jeg ville stille op. Først var mit svar nej. Jeg skulle til Aarhus og læse som mange af mine kammerater havde gjort, men efter lidt betænkningstid og læsning om socialdemokraterne, besluttede jeg mig for at prøve. Jeg syntes, at der manglede en ung stemme i byrådet.

Sideløbende med byrådsarbejdet, begyndte jeg at læse statskundskab i Aarhus, mens jeg stadig boede i Horsens. Jeg var i USA på Indiana University et enkelt semester for at lære om offentlig forvaltning, og det gav mig nogle nye perspektiver. I 2016 færdiggjorde jeg min kandidatgrad med speciale i offentlig forvaltning. Jeg har siden da arbejdet på det naturvidenskabelig fakultet (SCIENCE) som rådgiver for ledelsen.

  • Valgt til Horsens Byråd i 2009 som 22-årig.
  • Erfaring fra Bilka, Nissens Kølerfabrik, børnehave og skole
  • Uddannet i Statskundskab.

Jeg blev formand for kulturudvalget allerede i min første byrådsperiode. Kulturelle tilbud for især unge og børnefamilier er vigtige for, at vi fortsat er en attraktiv kommune, og det er et område, som jeg har beskæftiget mig meget med. I min anden byrådsperiode blev jeg formand for et midlertidigt udvalg: Internationaliseringsudvalget. Formålet med udvalget var at fremme integrationen af de mange internationale borgere, som vi har i Horsens. Samtidig var formålet at sætte fokus på de styrker, som kulturelle forskelle medfører, hvorfor vi bl.a. har startet International Festival. Derudover har jeg i den sidste periode været medlem af økonomiudvalget og børne-, skole-udvalget. Børn med en svær start på livet ligger mit hjerte nært, og dem skal vi blive endnu bedre til at hjælpe. I kulturudvalget har jeg været med til at støtte foreningen Broen, som er et fantastisk initiativ til at børn fra trange kår også kan gå til fritidsaktiviteter.

Jeg bor i Vestbyen, hvor jeg netop har købt en lejlighed med min kæreste Louise, som jeg skal giftes med til sommer. I min fritid har jeg et kolonihavehus ved Nørrestrand, som jeg bygger på med min far. Derudover kan jeg godt lide at cykle og tilbringe aftener i gode venners lag.

Skriv til mig på Facebook